Gun e ajrit

Spezifikationen
Property Description
Titel
Modell-
Marke
powerplant Piston Pranvera Nitro-piston PCP
Pjerrësi / Action Pushim fuçi Nën Lever Leva anësore Veprim i rrufeshëm
Sistemi i xhirimit   Handbuch Semi-Automatic automatisch
System
Energjia
Druckgeschwindigkeit
Kapaciteti i ajrit
Cilindër ajri
Kalibrit
shkrehës
Mbyllja e shkyçjes automatisch   Handbuch
pushkë
katran
Magazin ja nicht
Kapaciteti i revistës
Max. e shtënë
Mekanizmi i Revistës
Shpejtësia
loudness
Fuçi Gjatësia
Gjatësia e përgjithshme
Gewicht
Kapaciteti i revistës
Scopeable
siguri automatisch   Handbuch elektronisch ri-setable
Funktion
Furnier Të dyja dorën rechte Hand linke Hand
Sytë e Frontit
Pamja e pasme
Buttplate
Përpjekja për kërcim
Thread për montimin e një silenciator
Kuriozitetesh ja nicht
Materiale Magazine
Stock Materiale
Materiali i shkyçjes
Materiali i fuçit
Shkalla e rrotullimit të fuçit
Materiali i Gap
Pozicioni i Gap
Materiali i grumbullimit
Rregullimi i Aftësisë së Kokëzimit
Ladestation
Hammer Test
Dimension
Betriebs Luftfeuchtigkeit
Betriebstemperatur
Anwendung
Eigenschaften Hohe Empfindlichkeit Sistemi anti-shok Pad rregullueshme Aftësia për të rregulluar sasinë e tërheqjes dhe të forcës Fije me ngjyra të lehta Aftësia për të instaluar kamerën Sistemi i Mbylljes Automatike Sytë e rregullueshme Hendeku i rregullueshëm Überdruck Ka një bllok në fund të stokut Ndaluesja e ajrit Ushqim anti-dopio pellet sistemi anti-trokitjeje Matës presioni i integruar në cilindrin e ajrit Tub i cilindrit të ndashëm Përfshin revistën shtesë Lartësia e lartësisë dhe këndi i përshtatshëm fishek i integruar, i mbushur Teknologjia Super Silent Lithium Batterie tabaka magnetike me ngarkim të vetëm Tragetasche
Farbgruppe weiß schwarz red rosa gelb orange grün blau violett lila Marine braun Silber golden grau
Farbe
After Sales Service Garantie Garantie Versand Installation
  Zertifikat
Garantiezeit Tag Woche Monat Jahr
Garantiezeit Tag Woche Monat Jahr
Beschreibung
Vorschaubild
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3